h1-titol-guanyadors-sant-jordi

 • TÍTOL: La llegenda de Sant George Curry

  HEROÏNA: Martina Torrent, 12 anys

  Temps era temps quan el bàsquet encara no era un esport de valents, a als afores d’una ciutat molt petita anomenada Rookies, hi habitava el jugador més temible de la prehistòria, un drac anomenat Jordan.

  Una greu notícia al poble va arribar: al rei el van matar, un casament havien d’organitzar perquè la princesa sola no podia governar, alguna cosa havien de pensar perquè la princesa un marit guapo havia de trobar. Un cartell van fer i per tota la província el van exposar.

  El cartell deia així: “un torneig de triples has de guanyar si amb la princesa et vols casar. El dia 23 se celebrarà i, qui guanyi el torneig, el seu nom com a llegenda es quedarà”. Molta gent es va voler apuntar però per mala sort el drac es va voler presentar. Tothom estava una mica espantat perquè ningú al drac podia guanyar. Fins que un dia al poble va arribar un tal George Curry que a tot el poble va enamorar amb la seva cabellera rossa i els seus ulls verds tan bonics.

  En George es va presentar al torneig i després de guanyar tots els seus contrincants contra el drac li faltava jugar. El torneig va ser molt intens però al final faltaven 10 segons i en George va fer un triple! La victòria va ser per a en George i tal com deia el cartell el seu nom com a llegenda quedà i amb la princesa es va casar i feliços van governar.


  Fi

 • TÍTOL: La meravellosa final de bàsquet

  HEROI: Oriol Manzano, 9 anys

  Hi havia una vegada el Barça de bàsquet, que, després de perdre molts partits, es van classificar per als PLAY-OFF. Van anar guanyant partits fins que van arribar a la final contra el Madrid. El Barça finalment s’havia classificat!!! Així que el Barça tot content va marxar cap a Madrid amb l’autocar, però a mig camí l’autocar es va espatllar en un lloc perdut sense cobertura de telèfon.

  Els jugadors després de moltes hores van tenir una pensada..., cridarien auxili ben fort per veure si algú els sentia. Després de mitja hora cridant van veure una cosa al cel, així que tornaren a cridar auxili! I van veure que la cosa del cel baixava i baixava. Quan va aterrar, els jugadors es van amagar darrere l’autocar perquè aquella cosa del cel era un drac descomunal. De sobre d’aquell en va sortir un home amb armadura. L’home es va quedar sorprès perquè els jugadors estaven morts de por darrere l’autocar.

  I els hi va dir: “tranquils, el meu drac Puff és bo i no us farà cap mal”. Després d’uns minuts de silenci, els jugadors amb una mica de por van sortir de l’amagatall i van dir a l’home: “com et dius?” L’home es va presentar: “em dic Sant Jordi i he vingut perquè he sentit els vostres crits d’auxili”. Després un altre va dir: “ens podries fer un favor?” “Si, digueu” va respondre Sant Jordi. “Ens podries portar al camp del Madrid de bàsquet?” van preguntar els jugadors.

  “I per què hi voleu anar?” Va preguntar Sant Jordi. “Perquè avui és la final Madrid vs Barça i nosaltres som els jugadors del Barça. I si no hi anem donaran el partit guanyat pel Madrid”. Ràpidament Sant Jordi va afirmar: “Si és per això, i tant que us portaré amb el drac!” I així és com el Barça va poder arribar al camp del Madrid i va poder guanyar la gran final!!!

  Fi

 • TÍTOL: Si tu vols alguna cosa i lluites per aquesta, ho aconseguiràs

  HEROÏNA: Júlia Soler, 15 anys

  Com dues gotes d'aigua, en Pau i en Marc es dirigiren cap a casa després d'un llarg dia d'escola. Tots dos anaven ben contents i és que, per fi, després d'insistir molt i molt a la direcció del centre, havien aconseguit que els fessin cas i que decidissin acabar creant un equip de bàsquet. Bé, anaven contents però no del tot, i és que una cosa els atemoria: i si després del que els havia costat que es convoquessin les proves ells no sortien escollits pel seleccionador?

  Aquesta pregunta rondava pel cap dels dos, és per això que durant el camí a casa cap dels dos digué res. Arribaren a casa i la mare en veure la cara que duien els dos, preguntà: I aquesta cara? Que no ha anat bé el dia? Bé, mare... sí que ha anat bé, és més, faran les proves de selecció per formar l'equip de bàsquet, però... digué en Pau. Ostres, que bé! Veieu que si demaneu les coses bé s'aconsegueixen? afegí entusiasmada la mare, tallantlo. Ja, mare, però i si no ens agafen? I si cap dels dos som prou bons per aconseguir que es fixin amb nosaltres? comentà en Marc. La mare s'acostà als dos i després d'abraçarlos digué que ella els ajudaria, que entrenarien valentament i que al final ho aconseguirien per molt que s'hagués de fer l'impossible. Berenaren plegats i un cop acabaren d'explicar les mil i una aventures que els havien passat a l'escola aquell dia, en Pau i en Marc anaren a les seves habitacions a fer els deures. Un cop estigueren enllestides les feines que tenien per l'endemà, s'assegueren tota la família i idearen el que seria el pla de treball fins al dia de les proves, el 23 d'abril. Van parlar i acordaren que dilluns, dimecres i divendres perfeccionarien la tècnica amb l'ajuda del pare a la pista del poble i que dimarts, dijous i dissabte amb la mare, anirien a córrer i farien exercicis per així millorar el seu físic. També van decidir que diumenge descansarien i que sobretot tindrien prioritat els estudis i, per tant, no es deixaria de fer res d'àmbit acadèmic per poder entrenar i jugar a bàsquet. Tots hi van estar d'acord i a partir d'aquí començaren cada setmana a treballar de valent. Just un mes abans de les proves va passar el que tots dos, en Pau i en Marc, temien. En Pau anant a córrer es va esquinçar el turmell i va haver d'estar dues setmanes sense fer res. Quan estigué recuperat, a l'haver perdut dues setmanes per culpa de la lesió, el seu nivell era lleugerament més baix en comparació al del seu germà i el seu pare en veure'l desanimat estigué fentli suport fins al dia de la prova. Va arribar el 23 d'abril i cap a les 11 del matí, quan hagueren esmorzat els dos, en Pau i en Marc es dirigiren plegats cap al pavelló del poble tot contemplant les parades de llibres i roses dels diferents carrers. Anaven tots dos amb la samarreta del Barça Lassa, cadascú amb el seu jugador preferit a l'esquena i amb les vambes que un parell de setmanes abans els pares els havien regalat com a mostra de suport. Entraren al pavelló i quan veieren la multitud de gent que els envoltaven pensaven que ho tenien tot perdut. Quan va ser l'hora de començar, els repartiren a tots en grups i per sort dels dos, els tocà en el mateix equip. Cada grup tenia un seleccionador, el qual els va dir que fessin entrades, que botessin i que mostressin el seu tir tant des de dos punts com de tres. Finalment els seleccionadors van fer un torneig que va acabar guanyant l'equip d'en Pau i en Marc.

  Un cop acabat tot tornaren a casa, on la mare i el pare els van rebre amb una abraçada ben forta. Explicaren com de bé els hi havia anat tot i que si tot anava com estava previst, l'endemà sabrien si finalment acabaven sent escollits per formar part de l'equip. En acabar de sopar es dirigiren a l'habitació i allà, a sobre de la tauleta de nit, trobaren un llibre per a cadascú que explicava la història de superació d'un jove que volia formar part d'un equip de bàsquet i al principi no era acceptat pels seus components. Es passaren tota la nit sense dormir, no només perquè tenien un llibre nou, sinó perquè estaven nerviosos per poder saber el veredicte dels seleccionadors. Quan els primers rajos de llum es colaren per la finestra de l'habitació tots dos es llevaren i baixaren a la cuina seguint l'olor de torrades i suc de taronja que es respirava a tota la casa. Allà la mare els esperava amb un somriure radiant a la cara i en veure'ls entrar, com cada dia, els preguntà com havien dormit. Ells van fer cas omís a què deia ella i tallantla preguntaren els dos alhora amb impaciència: Ja es saben els resultats de les proves de selecció? La mare, que no ho sabia, agafà el seu telèfon mòbil, que de sobte començà a sonar rebent una trucada d'un número desconegut i es dirigí al menjador on es trobava el pare. Tancà la porta de la cuina i mentrestant ells dos esmorzaven, la mare respongué a la trucada. Al cap de cinc minuts, entraren el pare i la mare a la cuina i els comunicaren la millor notícia que podien escoltar en aquell moment: havien estat seleccionats tots dos per l'equip amb diferència sobre els altres nens i que el curs vinent començarien a ser components del primer equip de bàsquet de la història de l'escola.

  En aquell moment en Pau i en Marc a part d'estar contents per la notícia també aprengueren una lliçó i és que si tu vols alguna cosa i lluites per aquesta ho aconseguiràs, perquè tu pots amb qualsevol cosa, només has de lluitar per ella i així faràs possibles tots els teus somnis.

  Fi

h3-pre-call-to-action-guanyadors-sant-jordi

Les teves dades
Els camps amb un (*) són obligatoris.

Si ja ets Rookie, entra aquí.

GRÀCIES PER REGISTRAR-TE,

Encara falta un pas! Per acabar el procés de registre, si us plau, comprova la teva safata de correu electrònic i valida la teva adreça. Ja no queda res per entrar als Rookies!

OK

Més a prop del Barça Rookies

Confirma el correu electrònic que t’hem enviat per acabar la teva inscripció.
És un moment!

FELICITATS, JA ETS UN ROOKIE!

Per celebrar-ho, descarrega’t el teu regal digital exclusiu.

DESCARREGA

Hola de nou!

Segueix gaudint de ser un Rookie!

Si encara no ets Rookie, registra’t aquí per veure les teves fotos.

El nom d'usuari i la contrasenya no són correctes.
El nom d’usuari o l’adreça electrònica ja està registrada. Si us plau fes servir un altre.
T'hem enviat un correu electrònic amb un enllaç per a que puguis restablir la contrasenya.

Hola!

Per ser ROOKIE has de venir a un partit amb la teva escola o club i aconseguiràs el CODI ROOKIE necessari per inscriure’t. Vols saber com venir al Palau amb la teva escola o club?

DESCOBREIX MÉS COSES AQUÍ

FOTO AMB L’EQUIP: CADA GRUP ES PODRÀ FER UNA FOTO AMB ELS JUGADORS DEL PRIMER EQUIP DE BÀSQUET EL DIA DEL PARTIT (ABANS QUE COMENCI). AQUESTA ACTIVITAT TÉ UN AFORAMENT LIMITAT PER PARTIT, 300 PLACES ÚNIQUES. US RECOMANEM FER LA RESERVA AL MÉS AVIAT POSSIBLE PER NO QUEDAR-VOS SENSE PLAÇA.

GEL: CADA GRUP PODRÀ PATINAR A LA PISTA DE GEL EL MATEIX DIA DEL PARTIT SELECCIONAT.

CAMP NOU EXPERIENCE: CADA GRUP PODRÀ FER EL TOUR AL MUSEU DEL FCB.

HIGH FIVE LINE: UN GRUP PER PARTIT FARÀ EL PASSADÍS D’HONOR EN EL MOMENT QUE SURTIN ELS JUGADORS I ELS FARÀ XOCAR LES MANS. LES PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT SERAN MOLT LIMITADES, EL MÍNIM SÓN 20 PLACES PER PARTIT AMB UN MÀXIM DE 24.

CONCURS MITJA PART: EN CADA PARTIT ES FAN DIFERENTS ACTIVITATS A LA MITJA PART COM ARA UN PARTIDET, CONCURS DE TRIPLES, CARRERA D’OBSTACLES. UN GRUP PODRÀ PARTICIPAR EN LES ACTIVITATS, LES PLACES SÓN LIMITADES: 12 PLACES DE JUGADORS/NENS PER PARTIT AMB UN MÍNIM DE COMPRA DE 60 ENTRADES EN TOTAL.

CONDICIONS DE COMPRA DE BARÇA ROOKIES

 • 1
  La disponibilitat al web de les places pot variar en qualsevol moment.
 • 2
  Es considera que són jugadors/nens tots els menors de 18 anys.
 • 3
  Es considera que són acompanyants totes les persones majors de 18 anys i que no realitzin l’activitat.
 • 4
  Per cada 12 jugadors/estudiants rebreu 1 invitació sense cost per a entrenadors/professors.
 • 5
  Els acompanyants menors de 7 anys també hauran de comprar la seva entrada per veure el partit.
 • 6
  El preu de jugadors inclou: Entrada al partit + Samarreta exclusiva “Barça Rookies” + 1 activitat. En el cas d’escollir dues activitats la segona tindrà un cost de 5 € per jugador/nen.
 • 7
  El preu dels acompanyants inclou: Entrada al partit.
 • 8
  L’activitat del concurs de la mitja part és per a 12 nens. Per fer-ne la sol·licitud s’hauran de comprar com a mínim 60 entrades (entre nens jugadors i acompanyants).
 • 9
  Les talles de samarretes disponibles són: 8-9 anys, 10-11 anys, S, L, M, XL i XXL, en el cas que no hi hagi estoc suficient d’alguna talla es donarà una talla superior.
 • 10
  El pagament del pressupost es farà per transferència bancària.
 • 11
  Les entrades i activitat només estaran confirmades una vegada fet el pagament.
 • 12
  Una vegada les entrades estan pagades i per tant impreses no hi ha cap possibilitat de canvi o devolució.
 • 13
  Una vegada enviades les talles de les samarretes, no existeix la possibilitat de canvi de talles el mateix dia de partit.
 • 14
  La recollida d’entrades i samarretes es farà el mateix dia de partit. El punt i hora de recollida es confirmarà una vegada fet el pagament.
 • 15
  En el cas de no arribar a l’hora marcada per recollir les entrades, el FCBarcelona no garanteix la realització de l’activitat reservada.
 • 16
  Si durant la realització de les activitats alguna persona/es del grup no segueix/en les instruccions, el personal del FC Barcelona es reserva el dret de prendre les mesures oportunes i excloure’l de l’activitat en el cas que es consideri necessari.
 • 17
  En el cas de canviar les dades de la sol·licitud durant els 15 dies anteriors a la data del partit, el FC Barcelona no garanteix el compliment de les condicions inicials i es reserva el dret de donar preferència a altres sol·licituds.

CONDICIONS DE LES ACTIVITATS DE BARÇA ROOKIES

 • 1
  L’ús de samarreta és obligatori per a l’activitat de foto, high five i concurs de la mitja part.
 • 2
  Per fer les activitats de foto i high five s’haurà d’arribar 2 hores abans de l’inici del partit.
 • 3
  En el cas de combinar activitats de foto i high five amb visita el museu, aquesta es podrà realitzar una vegada acabat el partit o un altre horari que no interfereixi amb les activitats de pista.
 • 4
  L’activitat del concurs de la mitja part pot ser un partidet, concurs de triples, carrera d’obstacles..., el personal del FC Barcelona indicarà l’activitat que s’ha de realitzar el mateix dia del partit.
 • 5
  L’activitat del concurs de la mitja part és per a nens majors d’11 anys, en cas que hi participi algun nen menor d’aquesta edat el FC Barcelona es reserva el dret d'admissió.
 • 6
  La normativa de la Pista de Gel és la següent:
  1. Obligatori ús de guants per tots els patinadors
  2. Obligatori ús de casc per als menors de 12 anys
  3. Cost addicional de casc i guants: 3 € cada un ( si no en porten). Serveixen de qualsevol tipus.
 • 7
  Per fer l’activitat de Pista de Gel haureu d’escollir un dels dos horaris que tenim aquell dia:
  1. Matí: d’11 a 14 h
  2. Tarda: de 17 a 20.30 hores

APRÈN A JUGAR I GUANYA!

El quiz Barça Rookies és un joc de preguntes sobre els jugadors del Barça Lassa i el bàsquet en general que dura 10 setmanes i consisteix en 10 preguntes diferents cada setmana. Mira que fàcil és jugar!

 • 1. Entra al teu perfil de fcbrookies.cat. I si encara no ets Rookie, registra’t!
 • 2. Cada setmana trobaràs 10 preguntes noves.
 • 3. Contesta correctament i suma punts per entrar al TOP 10. Cada pregunta és 1 punt!
 • 4. Només per participar, entraràs en el sorteig d’un premi setmanal: una gorra Barça Rookies que s’enviarà als guanyadors quan finalitzi el joc al setembre.
 • 5. Al final del concurs, tots els que estiguin al TOP 10 guanyaran un gran premi final d’una pilota signada pels jugadors i 2 entrades per venir al Palau!

Demostra que ets el Rookie que més coneix l’equip i guanya premis!

DEMOSTRA EL QUE SAPS DEL TEU EQUIP I GUANYA GRANS PREMIS!

CADA SETMANA SORTEGEM 1 PREMI ENTRE TOTS ELS PARTICIPANTS

GORRA OFICIAL BARÇA ROOKIES

2 PREMIS FINALS PER ALS 10 PRIMERS CLASSIFICATS AL TOP ROOKIES

PILOTA SIGNADA PER TOT L’EQUIP + 2 ENTRADES PER AL PRIMER PARTIT DE LA TEMPORADA

Coneix tots els detalls del concurs a les bases legals.

Si tens cap dubte posa't en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a escoles.palau@fcbarcelona.cat

Heu de ser un grup mínim de 12 jugadors/es o estudiants

Continuar amb el formulari
MOLTES GRÀCIES. LA TEVA SOL•LICITUD S’HA ENVIAT CORRECTAMENT. D’AQUÍ UNS MINUTS REBRÀS UN CORREU ELECTRÒNIC A L’ADREÇA QUE ENS HAS FACILITAT AMB UN RESUM DE LA TEVA PETICIÓ.
TORNAR A BARÇA ROOKIES

Hola Barça Rookie!

Vols veure les fotos de l'últim partit al qual has assistit?

1- Entra aquí.
2- Busca el partit al qual vas assistir.
3- Introdueix el teu Codi Rookie.

I ja està!
Gaudeix de les fotos i reviu els millors moments al Palau!

Un, dos, tres... ROOKIES!
Has triat l’activitat “HIGH FIVE LINE” que permet un màxim de 20 places. Si us plau, torna al pas anterior i tria una altra activitat.
Canviar activitat

Termes i condicions

Informació sobre la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

D'acord amb la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, i la LSSICE 34/2002, d’11 de juliol, el Futbol Club Barcelona (FCB) informa que les dades que vostè voluntàriament faci constar en el present formulari on-line amb la finalitat que els menors d’edat integrants de l’escola/club esportiu/etc. del qual és responsable a tots els efectes, participin en les filmacions gràfiques i audiovisuals, individuals o col•lectives que es facin el dia que assisteixin al Palau Blaugrana segons el pack que hagi adquirit, s’incorporaran a un fitxer automatitzat del qual el FCB és responsable, tenint les esmentades dades el caràcter de confidencials, i seran utilitzades per poder realitzar les comunicacions que siguin adients relacionades amb el pack adquirit, així com també per remetre-li les comunicacions informatives de caràcter publicitari, comercial, esponsorització o patrocini i promocional que el FCB consideri adients de forma directa o a través de tercers autoritzats a tals efectes, de qualsevol tipus sobre productes o serveis del mateix FCB i/o dels seus patrocinadors i col•laboradors que puguin resultar del seu interès.

En tot moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició dirigint-se al responsable del fitxer, el Futbol Club Barcelona, enviant una comunicació escrita, a la seva seu social: Avinguda Arístides Maillol, s/n, 08028 Barcelona, ja sigui per correu postal o per correu electrònic a l'adreça: lopd@fcbarcelona.cat, junt amb una fotocòpia del seu DNI, expressant de forma concreta el dret que vol exercir i els motius.

AUTORITZACIÓ CESSIÓ DRETS IMATGE MENORS D’EDAT

1.- Que amb ocasió del partit que disputarà el 1r. Equip de Bàsquet del FCB al Palau Blaugrana, es realitzaran filmacions gràfiques i audiovisuals, individuals o col·lectives per part del FCB i/o tercers autoritzats per aquest en el marc de la referida activitat, en les que participaran tant de forma individualitzada com conjunta els menors d’edat que hi assisteixin, inclosa la fotografia amb l’equip, podent fer ús el FCB del referit material gràfic i/o audiovisual en el que aparegui la imatge i/o veu dels citats menors així com les seves còpies, de forma íntegra o parcial, amb finalitats informatives, publicitàries i promocionals d’aquest esdeveniment, així com d’altres que pugui organitzar el FCB en el marc de les seves finalitats estatutàries.

2.- Que el FCB a la seva elecció podrà publicar el citat material gràfic i/o audiovisual a la web oficial del FCB (www.fcbarcelona.cat) o “site” que als efectes oportuns determini, per a què es pugui descarregar per part dels interessats mitjançant el procés que el FCB designi, podent així mateix el FCB facilitar-me una còpia de dit enregistrament ja sigui directament o a través de tercers autoritzats a tals efectes, en el format, suport i/o canal, que estimi més adient, inclòs l’enviament per correu electrònic, en la meva condició de responsable dels referits menors.

3.- Que la cessió dels drets d'imatge de l'enregistrament fotogràfic i/o audiovisual, obtingut durant la celebració de l’esdeveniment a l'interior de les instal·lacions del FCB, en el qual apareix la imatge i/o veu dels alumnes menors d’edat dels que sóc responsable:

Es refereix a la totalitat d'usos que puguin donar-se a dit enregistrament, exclosos els comercials a tots els efectes, a través de qualsevol mitjà o canal de comunicació.

No té limitació geogràfica, ni temporal de cap tipus.

Té caràcter gratuït, renunciant a qualsevol remuneració i/o reclamació sota cap concepte, per la presa de dites imatges fotogràfiques o vídeos i la cessió dels drets d’explotació en relació a les mateixes.

4.- Que els suports, actius publicitaris i promocionals, actuals i/o futurs, en els que pugui aparèixer la imatge i/o veu dels alumnes menors dels que sóc responsable, ja sigui individual o col·lectivament, és i serà propietat del FCB.

Que segons l’exposat anteriorment i amb la posterior validació MANIFESTO que he estat informat degudament pel Futbol Club Barcelona (FCB) i confirmo que disposo de les autoritzacions preceptives i corresponents (participació en l’activitat, participació en les filmacions gràfiques i/o audiovisuals que s’efectuïn, ús d’aquest material gràfic i/o audiovisual, cessió dels drets d’imatge dels menors d’edat, lliurament de la còpia de l’enregistrament gràfic i/o audiovisual, etc.) dels adults (pares, tutors, etc.) que ostenten la representació i guarda legal dels menors que participin i assisteixin a l’activitat citada al punt 1, alumnes de l’escola o entitat esportiva, assegurant que la present manifestació és totalment certa a tots els efectes, exonerant al FCB de qualsevol reclamació i/o denúncia que pugui realitzar qualsevol dels adults que ostenten la representació i guarda legal dels menors d’edat participants, per qualsevol concepte envers l’anteriorment exposat.

HOLA!

Has vingut al Palau? Introdueix el teu codi Rookie i podràs accedir a contingut i promocions exclusives! I si encara no el tens, fes clic aquí per a més informació.

OK
NO
OK
NO
OK
NO

Si estàs registrat accedeix al teu compte o bé, registra’t per poder accedir a les teves fotos

HOLA!

Has vingut al Palau? Introdueix el teu codi Rookie i podràs accedir a contingut i promocions exclusives! I si encara no el tens, fes clic aquí per a més informació.

OK
NO

T’enviarem un correu electrònic per recordar-te la teva contrasenya.

Correu electrònic enviat! Revisa la teva bústia.
Ho sentim però aquesta adreça electrònica no està registrada.

Enhorabona! T’has inscrit correctament i ja ets oficialment un Barça Rookie!

Entra a la galeria

Ho sentim, Rookie, però encara no tenim les fotos del teu partit. T’enviarem un correu electrònic quan estiguin llestes.

MOLTES GRÀCIES, ROOKIE.
JA ESTÀS PARTICIPANT EN EL CONCURS!

En breu ens posarem en contacte amb els guanyadors.
Moltíssima sort!

TORNA A L’INICI

Per fer l'activitat 'CONCURS MITJA PART' heu de ser un grup de 60 persones, introdueix mes persones o canvia l'activitat

Si us plau introdueix un valor entre

i

o canvia d’activitat

Si us plau introdueix un valor major que

Si us plau selecciona una activitat

Si us plau selecciona les localitats

Si us plau introdueix un número de entrenadors vàlid

Si us plau introdueix un número d'acompanyants vàlid

Si us plau introdueix un nom d'escola vàlid

Si us plau introdueix un nom vàlid

Si us plau introdueix un número de telèfon vàlid

Si us plau introdueix una adreça electrònica vàlida.

Si us plau introdueix un carrec vàlid

Si us plau marca la casella

Si us plau introdueix un codi vàlid

Si us plau introdueix un nom vàlid

Si us plau introdueix uns cognoms vàlids

Si us plau introdueix una adreça electrònica vàlida.

Si us plau introdueix una data de naixement vàlida

Si us plau introdueix un usuari vàlid.

Si us plau introdueix una contrasenya vàlida.

Si us plau introdueix un nom vàlid

Si us plau introdueix uns cognoms vàlids

Si us plau introdueix un DNI vàlid

Si us plau introdueix una adreça electrònica vàlida.

Si us plau marca la casella

Si us plau introdueix un usuari vàlid.

Si us plau introdueix una contrasenya vàlida.

Si us plau introdueix un nom

El nom complet només pot constar de caràcters alfabètics i espais

Si us plau introdueix un cognom

Els cognoms poden constar de caràcters alfabètics i espais solament

L’adreça electrònica és necessaria

La informació introduïda no és una adreça electrònica vàlida

La data de naixement és necessaria

La data de naixement no és vàlida

Pon una contraseña

La contrasenya no és vàlida.

Ha de tenir més de 8 caràcters

Ha de tenir un caràcter en majúscula, com a mínim

Ha de tenir un caràcter en minúscula, com a mínim

Ha de tenir un número, com a mínim

Si us plau, torna a escriure la contrasenya.

La confirmació no coincideix amb la contrasenya.

El nom complet només pot constar de caràcters alfabètics i espais

El nom d’usuari ha de tenir entre 6 i 30 caràcters.

El nom d’usuari només pot tenir lletres, números, punts i guions baixos

El nom del pare

El nom complet només pot tenir caràcters alfabètics i espais

Els cognoms del pare

El nom complet només pot tenir caràcters alfabètics i espais

Introdueix el DNI

El valor no és vàlid

L’adreça electrònica és necessaria

La informació introduïda no és una adreça electrònica vàlida

Si us plau, escull un

Ha de ser revisat

Nacionalitat del pare

Per favor introdueix un document identificatiu